Dansk hjemmeside English website

Combi Clips

      - Gulvvarme på den halve tid

Combi clips introducerer et gulvvarmesystem, der gør op med belastende arbejdsstillinger. Udover at forbedre arbejdsmiljøet viser tests, at det tager den halve tid at udlægge gulvvarmen med Combi Clips i forhold til traditionelle metoder.

Fyld clips i Combi udlæggerværktøjet og udlæg gulvvarmen stående. Det skåner ryg og knæ og frigiver arbejdstid, som du kan bruge til andre opgaver.

Med Combi clips hæver du armeringsjernet og danner samtidigt ramme til selve fastgørelsen af gulvvarmerøret i en enkel arbejdsgang.

Rørtype Centerafstand Max:

pePEX 20 x 2.0 300 mm 120 m 3.3 m / m2 5 pcs / m2 6 / 8 mm
evalPEX 20 x 2.0 300 mm 120 m 3.3 m / m2 5 pcs / m2 6 / 8 mm

Combi Clips fastgøres med Combi udlæggerværktøj. Udlægningsværktøjet giver en komfortable, og ergonomisk korrekt arbejdsstilling, hvor du ikke på noget tidspunkt skal bukke dig ned eller ligge på knæ, eller på anden måde indtage belastende arbejdsstillinger.

Combi clips fastgøres til armeringsjernet med det unikke Combi udlæggerværktøj. Gulvvarmerørene udlægges normalt med 300mm center afstand hvilket svarer til 2 felter mellemrum i armeringsjernene.

Gulvvarmerøret udlægges i overensstemmelse med det foreskrevne udlægningsmønster og fastgøres til clipsen ved at træde oven på røret ved selve clipsen.